Marketo

Marketo is een Marketing Automation expert. Het programma volgt de acties van klanten online, of het nu gaat om het openen van een e-mail of de aankoop van producten.

Marketo helpt organisaties om marketing engagement te automatiseren en te meten. Daarnaast helpt Marketo om taken en workflows te meten, om merkwaarde op te bouwen, om de omzet te laten stijgen en om de impact van de organisatie op haar omgeving te vergroten.

Marketo is SaaS-gebaseerde marketing automation software, gebouwd om organisaties te helpen om marketing engagement, taken en workflows te automatiseren en te meten. Het bedrijf is gevestigd in San Mateo, Californië, en verkoopt marketing automation software om B2B- en B2C-marketeers te helpen bij het targeten van gekwalificeerde leads, het creëren van omzetkansen en het uitvoeren van geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketingcampagnes via meerdere digitale kanalen.

Het Amerikaanse bedrijf werd opgericht in 2006 en startte op het gebied van e-mailmarketing. Onlangs is Marketo overgenomen door Adobe. De combinatie van Marketo en Adobe's Experience Cloud is hét betrokken systeem voor B2C- en B2B-marketeers. Het uitzonderlijke leadbeheer, account-level data en de multi-channel marketingkwaliteiten van Maketo zijn gecombineerd met Adobe's grote hoeveelheid customer behaviour data. Op deze manier wordt er een geavanceerd, uniform beeld van de klant te gecreëerd, zowel op individueel niveau als op accountniveau. 

Marketo biedt veel toegevoegde waarde voor jouw bedrijf, waarvan alleen Marketo sommige diensten aanbiedt. Neem contact op met de experts van Youwe voor meer informatie!

Voordelen van Marketo:

  • Modular design (marketingautomatisering, marketing voor consumentenbetrokkenheid, realtime personalisatie en marketingbeheer)

  • CRM-integratie

  • Analytics om campagnes te analyseren waarmee data gegenereerd kan worden vanuit iedere mogelijke invalshoek

  • Diverse prijsopties

  • High-level user customization

Hulp nodig met Marketing Automation?

Met Marketo haal je een enorm hoge marketing engagement, zodat jij jouw klant een uitzonderlijke end-to-end ervaring kan bieden, waar en wanneer jouw klant dit maar wilt!

Gratis whitepaper

Vergelijking van de top 9 Marketing Automation softwaresystemen

Deze whitepaper bestaat uit een vergelijking van de top 9 Marketing Automation softwaresystemen. Zo kom je erachter welk Marketing Automation tool het best is.

Download nu

Proud to work for