E-commerce platform voor B2C

Vind een passend e-commerce platform voor jouw e-commerce ambities

Direct verkopen aan consumenten is als retailer een mooie uitdaging. Grote ambities, een grote doelgroep en veel kansen. Daarbij hoort natuurlijk een passend e-commerce platform dat die ambitie ondersteunt. Youwe helpt je graag een e-commerce platform voor B2C te vinden dat aansluit bij jouw wensen. 

Internationalisering

Met de ambitie om uit te breiden naar het buitenland zijn er veel mogelijkheden, maar er is ook veel concurrentie. Zet jouw webshop(s) in nieuwe markten door meerdere talen aan te bieden. Vergroot jouw naamsbekendheid en versterk jouw merk internationaal. 

Omnichannel

Een naadloze aansluiting tussen jouw fysieke locaties en jouw online klantervaring? Met omnichannel retailing kun je verschillende kanalen inzetten om jouw klanten 24/7 te bedienen - en jouw webshop is daar een belangrijk onderdeel van. Met omnichannel versterk je jouw merk en verbeter je de klantbeleving.

Groeiambitie

Jouw organisatie groeit door en daar hoort ook een webshop bij die jouw groeiambities ondersteunt. Ook hierbij heb je vele opties, van basis tot complex maatwerk. 

Optimalisatie

Een geoptimaliseerde webshop is belangrijk. Een goed werkende webshop heeft een betere User Experience voor jouw klanten, en zorgt ook voor een hogere conversie. Er zijn talloze manieren om jouw e-commerce platform voor B2C te optimaliseren. 

Integraties

Integreer jouw systemen met jouw webshop zodat je data altijd up-to-date is. Youwe heeft ervaring met het integreren van ERP, WMS, PIM, en vele andere systemen, en we helpen je graag verder. Om ook complexe integraties te kunnen ondersteunen zijn we implementatiepartner van Alumio, het data integration platform.

Groothandel/B2B/Wholesale

Gaan de ambities van jouw organisatie verder dan alleen in de B2C markt verkopen? Er zijn verschillende mogelijkheden om zakelijk te kunnen verkopen via jouw webshop. Van digitaal offertes aanvragen door klanten tot aan vaste korting voor zakelijke klanten, we bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden.

Jouw technologie up-to-date

Is het tijd om te investeren in een (nieuw) up-to-date platform? Onze ervaring met replatforming en migraties heeft ons veel inzichten gegeven in de mogelijkheden, uitdagingen en best practices. Laat je adviseren door één van onze experts. 

Magento hét e-commerce platform

Magento is marktleider op het gebied van e-commerce software. Magento e-commerce is een open-source multishop platform. Wereldwijd is 1 op de 4 webshops ontwikkeld op het platform. Het robuuste applicatie framework, uitstekende integratie mogelijkheden en de rijke set aan marketing tools maakt Magento tot de tool voor e-commerce managers. Youwe, Magento Certified Enterprise partner, is Magento specialist, zowel voor B2B als B2C. 

Meer weten over Magento? 

Magento is snel te implementeren, heeft veel extensions, krachtige integraties, veel web marketing mogelijkheden en een sterke community. Meer weten over Magento? Download dan hier de whitepaper over het platform. 

Vul in & download

Op zoek naar een nieuw e-commerce platform voor B2C?

Neem contact op met onze experts voor de volgende stap!