Whitepaper

Ontgrendel de kracht van Conversation Marketing

Conversational marketing is de snelste manier om kopers door jouw marketing- en salesfunnel te leiden, dankzij de kracht van realtime gesprekken via een chatbot.

Onze whitepaper laat zien hoe chatbots jouw sales- en marketinginspanningen ten goede kunnen komen, zodat je 24/7/365 relaties en authentieke ervaringen kunt opbouwen met jouw websitebezoekers en klanten. In de whitepaper vind je 10 scenario's over hoe het gebruik van chatbots jouw sales en marketingactiviteiten kan stimuleren.

Het hebben van een chatbot levert je veel voordelen op, bijvoorbeeld:

  • Via de chat verzamel je meer klantgegevens. Hoe meer je over jouw klanten weet, hoe beter je ze kan benaderen.
  • Een chat is ook een geweldige manier om snel en gemakkelijk leads te genereren. In plaats van dat de lead naar de content moeten zoeken, kan hij/ zij de bot gewoon om meer informatie vragen.
  • Eén van de belangrijkste dingen op dit moment is de User Experience, met een chatbot verbeter je dit terwijl je een mensachtige verkoop ervaring creëert.
  • Een chatbot is 24/7/365 beschikbaar, dus ook buiten kantooruren kun je jouw klanten helpen of leads genereren.
  • Zoals eerder gezegd kan een chatbot je helpen leads te genereren, een ander voordeel is dat de bot de verkoopcyclus verkort.


Dit zijn slechts enkele van de voordelen van Conversational marketing en het hebben van een chatbot. Er zijn nog veel meer voordelen. In onze whitepaper vind je 10 scenario's over hoe het gebruik van chatbots jouw sales- en marketingactiviteiten kan stimuleren.

Download nu de whitepaper en leer hoe je eenvoudig conversies kunt binnenhalen voor jouw sales team en zorgt voor een betere User Experience. 

Gratis whitepaper

Vul in & download de whitepaper