Detachering

Goede developers zijn lastig te vinden. Het is een zware taak voor recruiters om de juiste soort developer te vinden voor een project. Wij helpen jou graag de beste developer voor jouw project te vinden!

Staffing header service

Bij Youwe ConnectIT kun jij gekwalificeerde full-stack-developers, PHP-developers, .NET-developers, Java-developers en Data Scientists inhuren die op jouw locatie aan de slag kunnen.

Youwe ConnectIT levert aan kleine en middelgrote bedrijven tot aan multinationals in heel Nederland. Wij werken met onze eigen medewerkers en hebben ook een uitgebreide freelance pool. Wij streven naar de beste match waarvan een zorgvuldig selectieproces een belangrijk onderdeel is.

Maar dat is niet alles. Ben jij op zoek naar een heel team? Dat kan ook! Wij kunnen jou in een mum van tijd een heel team van bekwame professionals in dienst stellen. Heb jij hulp nodig en is het geen probleem dat de developers niet vanuit jouw kantoor werken? Dan kunnen wij jou helpen met ons offshore-team in Kiev. Voor elk project kunnen wij een oplossing bieden!

Extra professionals nodig?

Youwe ConnectIT kan jou helpen de best ervaren developers of bekwame IT-professionals te vinden die jij nodig hebt voor jouw bedrijf.

Technology partners

Klantcases

Deze klanten profiteren van de expertise van Youwe op het gebied van personeel.

Bekijk al onze cases

Gazelle

Youwe en Gazelle brengen B2B and B2C bij elkaar

PostNL

Van een traditioneel postorderbedrijf naar een moderne logistieke provider

Proud to work for