Demandbase

Met Demandbase heb je een specifiek voor B2B gebouwd account-based marketing platform dat ervoor zorgt dat account-based marketing naadloos in jouw gehele funnel kan worden uitgevoerd.

Visibiliteit van de cross-campagne voor marketing

Vergroot jouw prestaties met de toonaangevende ABM-leverancier in plaats van te experimenteren met oplossingen met meerdere punten. Demandbase is vanaf de basis opgebouwd voor de accountgebaseerde behoeften van B2B en is voor iedereen in jouw organisatie gemakkelijk te gebruiken. Het is de enige uitgebreide set ABM-oplossingen die door kunstmatige intelligentie wordt aangedreven.

De aanpak van ABM bij Youwe is om de klant op de eerste plaats te zetten met een gezamenlijke marketing- en verkoopaanpak voor jouw belangrijkste doelaccounts. De nadruk ligt op activiteiten op basis van de opbrengsten zoals de kwaliteit van de leads, de planning en de afgeronde opbrengsten. We denken aan accounts en niet alleen aan afzonderlijke leads.

Van het opbouwen van de juiste doelgroeplijst en het begrijpen van de impact van ABM op marketingprogramma's, tot het verkopen van ABM binnen een organisatie en het vinden van het budget voor de strategie; wij kunnen je overal bij helpen. 

Kenmerken van Demandbase

  • Identificeren
  • Aantrekken
  • Inzetten
  • Converteren
  • Meten

Spreek één van onze experts over ABM

Ben je klaar om aan de slag te gaan of zoek je naar optimalisatie van wat je al in huis hebt? Youwe kan je helpen.

Spreek één van onze experts over ABM

Ben je klaar om aan de slag te gaan of zoek je naar optimalisatie van wat je al in huis hebt? Youwe kan je helpen.