Adobe

Adobe is de wereldleider op het gebied van digital media en digital marketing solutions. Adobe's creatieve, marketing- en documentoplossingen stellen iedereen - van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken - in staat om digital creations tot leven te brengen en om meeslepende ervaringen op het juiste moment aan de juiste persoon te leveren. Kortom, Adobe is overal en verandert de wereld door digital experiences.

Als Magento-partner maakt Youwe gebruik van de kracht van Adobe om onze klanten te helpen unieke en creatieve klantervaringen te creëren. Adobe heeft Magento in 2018 overgenomen en streeft naar 'make every moment an experience' en 'emake every experience shoppable'. Door de toevoeging van de Magento Commerce Cloud aan de Adobe Experience Cloud kan commerce naadloos worden geïntegreerd in de Adobe Experience Cloud, waardoor één enkel platform wordt geleverd dat zowel B2B- als B2C-klanten wereldwijd bedient. Het Magento Platform combineert digital commerce, order management en predictive intelligence in een verenigd handelsplatform dat shopping experiences op een breed scala van industrieën mogelijk maakt.

00:00

00:00

Adobe heeft zich van origine gericht op het creëren van multimedia- en creativity software products, met een recente uitbreiding naar digital marketing software. Adobe is vooral bekend om zijn Photoshop image editing software, Acrobat Reader, het Portable Document Format (PDF) en Adobe Creative Suite, evenals zijn opvolger Adobe Creative Cloud.

Vanaf 2018 heeft Adobe wereldwijd ongeveer 19.000 werknemers. Adobe-producten omvatten graphic design software, web design software, video editing, animatie en visual effects, audio edditing software, eLearning-software en Adobe Connect, Digital Marketing Management Software, serversoftware, formats, web-hosted services en Adobe Stock.

Wil je alle mogelijkheden van Adobe ontdekken?

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over onze ervaring en samenwerking met Adobe

Gratis whitepaper

Download nu

Proud to work for